100% gedistilleerd van bio granen met bio kruiden.
DECORTBIOGIN

Onze London Dry Bio Gin is 100% gedistilleerd vanaf biogranen en 16 biokruiden waaronder jeneverbes, koriander, kardemom, zestes van citroen en sinas die samen met ijzerkruid zorgen voor een zachte en volle citrusgin. Dit doen we via vapour infusion wat nog zachtere en intensere smaken doet ontstaan.

Als bio gecertifiëerde en artisanale stokerij gebruiken we geen ‘natuurlijke’ aroma’s, deze gin is het resultaat van het echt distilleren van echte bio kruiden. Bovendien distilleren we deze kruiden allemaal samen, wat voor een vollere smaak zorgt en langere afdronk. Dit is puur natuur in een fles.

Proef hem puur of met een neutrale tonic en geniet van de zachte complexiteit, de verfijnde citrussen en de warmte van de kardemom.

Onze fles is 100% gemaakt van gerecycleerde flessen in Europa. Het is de eerste maal dat ze erin geslaagd zijn een fles te produceren waar geen nieuw glas aan toegevoegd werd. Daardoor zijn er prachtige imperfecties ontstaan, net zoals bij onze distillaten waar de natuur de belangrijkste rol speelt in ons hele proces. Duurzaam, bio, familiaal en gedreven door passie, daarvoor staan we elke dag aan onze Holstein ketels.

De Cortales: The Gin & Tonic

We made some short films last summer about our spirits, what you can do with them in a cocktail and also the story behind it… we call it ‘The Cortales’.